Διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων

Μια νέα, πρωτοπόρα υπηρεσία από τη Red Express

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα κανάλια κρατήσεων; Σας φαίνονται βουνό οι διαδικασίες τους; Δεν έχετε το χρόνο ή δεν γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο κανάλι ή πλατφόρμα κρατήσεων για το κατάλυμα σας;

Η Red Express προσφέρει πάντα βοήθεια και λύσεις, και τώρα φέρνει κάτι νέο για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων.

Η Red Express αναλαμβάνει με απόλυτη αξιοπιστία τη διαχείριση του καταλύματος σας στα μεγαλύτερα κανάλια κρατήσεων όπως  booking.com, expedia, Hotelbeds, Airbnb κ.α.

Απαντούμε άμεσα στα μηνύματα ενδιαφέροντος των υποψήφιων επισκεπτών σας αυξάνοντας τις επιτυχείς κρατήσεις. Αναλαμβάνουμε όλη την επικοινωνία με τον επισκέπτη και σας ενημερώνουμε για την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, το ποσό προκαταβολής που πιθανόν να σας έχει καταβάλει, τις ιδιαίτερες προτιμήσεις ή ανάγκες του, κ.α.

Επιπλέον κι εφόσον το επιθυμείτε, με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση, μπορούμε να αναλαμβάνουμε και τις υπηρεσίες καθαρισμού του καταλύματος για το διάστημα που είναι νοικιασμένο.  

Κι ακόμα περισσότερα!

Σε συνεργασία με το Paros Breakfast & More μπορουμε να διαθέσουμε τριών ειδών διαφορετικά πρωινά στους επισκέπτες σας. (Δείτε περισσότερα εδώ!)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

χωρισ καμια υποχρεωση. Τηλεφωνικα ή με email.